СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"
РЕГИЈА ЦЕНТРАЛНА СРБИЈА

уто, 18.04.: 

     U četvrtak 13.04. Rukovodstvo našeg sindikata je bilo u radnoj poseti IJ Jagodina. Predsednik Ivica Cvetanović, Predsednik IO Miroslav Joksimović, Podpredsednik Bratislav Antanasković, kao i domaćin ovog sastanka sa naše strane, Delimir Jeremić, član predesedništva STS, razgovarali su sa gospodinom Mićom Tomićem , direktorom IJ Jagodina 
     Tema sastanka je bila sređivanje prostorija u RC Paraćin, gde su uslovi za rad naših kolega na jako niskom nivou. Predstavnici sindikata i direktor Tomić , saglasili su se da je nephodno izvršiti hitnu sanaciju objekta. Podpredsednik sindikata , gospodin Antanasković je na preliminarnim sastancima sa direktorom regije centar, gospodinom Srđanom Stanićem i direktorom logistike za centralnu Srbiju , gospodinom Dušanom Popovićem, takođe postigao dogovor o poboljšanju stanja na objektu u Paraćinu.
     Za sutra je zakazan sastanak i sa direktorom direkcije za logistiku, gospodinom Miroslavom Šašićem, pa se očekuje da ova akcija našeg sindikata, zaista bude realizovana u najkraćem roku. 
 
  

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu