SINDIKAT TELEKOMA "SRBIJA"

пон, 07.08.:  

Састанак Одбора СО Телеком Ниш

          Дана 04.08.2006. год. одржан је редован састанак Одбора СО Телеком Ниш у синдикалним просторијама пословног центра Горча у Нишу. Састанку су поред чланова Одбра СО Телеком Ниш присуствовали: Ивица Цветановић – председник СТС и Слободанка Каменовић – предсдник регионалног одбора регије „Југ“. На састанку су разматрана актуелна питања везана за рад синдиката као и за актуелна дешавања у нашем Предузећу.
          Било је речи о примени и праћењу Колективног уговора, активностима СТС на убрзавању доношења и примене новог модела за решавање стамбених потреба запослених, о припреми новог система зарада, ДНТ, Допунском прензионом осигурању, о застарелом возном парку, неуспелим тендерима за набавку заштитне одеће и обуће, и друго.
          Донете су одлуке да се изврше уплате према Централи СТС за чланарину у ЕУРОФЕДОП, као и заостала дуговања за додатно здравствено осигурање.
Такође, предложено је да СТС тражи од Предузећа да покрене едукацију – курс енглеског језика за заинтересоване раднике који имају контакте са клијентима (кориснички сервис, 9813 и др.) без обзира на стручну спрему.
          Покренута је иницијатива за утврђивање чињенице зашто одштампани платни листићи путују од Београда до Ниша месец дана, јер у Предузећу има и радника који немају приступ ИТ домену, те с тога немају одмах увид у своје платне листиће. 

Председник СО Телеком Ниш
Братислав Јовановић

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu