РЕГИЈА ЈУГ

пет, 15.09.:

АКЦИЈА ЗА АКЦИЈЕ У Нишу

У планираној акцији презентације новог модела Закона о приватизацији јавних предузећа уз поделу бесплатних акција запосленима у јавном сектору 13.09.2006. у Нишу је, у сали Дома војске гостовао стручни консултант господин Бранко Павловић. У присуству већег броја заинтересованих грађана, пензионера, представника синдиката локалних комуналних предузећа, Општинског већа Савеза синдиката, као и већ до сада активних представника синдиката ЕПС-а, ПТТ-а и Телекома, господин Павловић је образложио нужност претакања свих закона у један и брзо деловање у прикупљању потписа, због предаје материјала у скупштину, пре јесењег заседања. Да би смо избегли продају друштвене имовине по старом Закону о приватизацији, неопходно је да се што више потписа прикупи, да би народни посланици схватили да се ради о озбиљној народној иницијативи.

У вечерњим сатима је господин Бранко Павловић гостовао на нишкој локалној телевизији Bell Ami, где је и шира јавност упозната са новом акцијом прикупљања потписа за предлог Закона о приватизацији јавних предузећа.

У овој акцији је врло важно да нас буде што више јер се ради о нашој будућности, коју желимо одмах, а не некад, кад нас више не буде било.

Зато напред у АКЦИЈУ ЗА АКЦИЈЕ

sindikat.telekoma@telekom.yu