РЕГИЈА ЈУГ

пон, 16.10.: 

  ZBOR RADNIKA U SOKO BANJI

U utorak 10.10.2006.god. održan je zbor radnika u Sindikalnoj podružnici SOKOBANJA (Sindikalna organizacija Telekom Niš) na poziv predsednika te podružnice Dinić Slobodana. 

Zboru su prisustvovali Bratislav Atanasković potpredsednik STS, Slobodanka Kamenović predsednik RO Regije Jug i Bratislav Jovanović, predsednik SO Niš. 

U veoma skučenom prostoru u kome inače rade kolege svakodnevno, jedva smo pronašli malo prostora za veći broj prisutnih. Kolege su pokazale veliko interesovanje za aktuelnim dešavanjima u preduzeću i sindikatu.

Najviše reči bilo je o uvek aktuelnim pitanjima kao što su: povećanje zarade do kraja godine (jer su njihove veoma male), primena Kolektivnog ugovora (jer ga neki rukovodioci nisu ni pročitali), novosti u rešavenju stambene problematike zaposlenih, problemi sa zaštitnom odećom i opremom (jedan monter dobio dve leve čizme, kao i istekli rokovi svoj opremi), „Akcija za akcije“ koja je u toku, o profesionalizaciji u STS i dr.

Zaposleni su istakli svoje goruće probleme: nedostatak radnog prostora, veoma star kancelarijski nameštaj, mali broj vozila i zastarelost voznog parka, problemi sa zajeničim parkingom (PTT, Dunav,Telekom) i dr.
    
   
 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu