РЕГИЈА ЦЕНТАР

сре, 07.12.:

РЕАКЦИЈЕ НА ВЕСТИ О КУПОВИНИ ТЕЛЕКОМ-а РС

Ако вести о подели половине плате у нивоима од 6 - 11, као и значајних десетак процената у односу на септембарску плату, нису одјекнуле, на прави начин... или и ако добрих 15 - па на више процената увећања зарада нису били довољни да опскрбе апетит оних који тако воле да критикују рад репрезентативних синдиката у нашој фирми, надам се да су бар овом вести били задивљени.

Верујем да неке људе нећемо учинити срећнијим ни ако купимо већински део телекома, неке од јачих европских земаља, али и ако смо имали озбиљних замерки на рад пословодства , и ако смо прозвани због неприличних текстова, заиста , у овом тренутку не успевамо да суздржимо задовољство због пословних потеза које тренутно чини наше пословодство.

Све приче о сумњивој пословној политици, као и о кооперативности репрезентативних синдиката падају у воду. Нова трачарења о томе , колико је паметно улагање у Телеком Српске су у домену злобе и зависти. Свако од нас ко има и мало домаћинског у себи, зна да је куповина туђих добара добар пословни потез !

Нека се за тренутак и занемари нацинални моменат, нека се и политичка збивања пребаце у други план, тек финансијски аспекти овог Телекомовог подухвата су сасвим јасни.

Па ако доконим критизерима наше делатности није још увек јасно, шта се и на који начин ради у нашем предузећу, нека се распитају на местима где се кључни моменти одвијају, уместо што процењују ко се како облачи, или који спорт воли !
         

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yua