РЕГИЈА "СЕВЕР"

14.11.07.:

ТРИБИНА У НОВОМ САДУ

 

У организацији Синдиката Телекома „Србија“ СО Нови Сад 13.11 2007. одржана је Трибина за запослене регије Север у Новом Саду.

Теме о којима се разговарало биле су:

  • МОГУЋА ПРИВАТИЗАЦИЈА ТЕЛЕКОМА СРБИЈА

  • АКЦИЈЕ

  • ПРИМЕР ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ХРВАТСКОГ ТЕЛЕКОМА

  • ПРИВАТИЗАЦИЈА ТЕЛЕКОМА ФЕДЕРАЦИЈЕ БИХ

Због изузетно актуелних тема, гости Трибине били су и колеге из Републичког синдиката радника Хрватске - г-дин Мато Нађ и г-дин Фрањо Језерчић који су имали запажено излагање о искуствима приватизације и куповини акција хрватског телекома.

Присутни на трибини од стране репрезентативних синдиката били су:

  • Подпредседник синдиката СТС-а Иванко Мандић , председник ИО СТС-а Братислав Антанасковић ,заменик председника скупштине СТС-а Небојша Вучинић , заменик председника ИО СТС-а Драгча Стојмировић , председник Регије Београд Звонко Зеленкапић, Љубомир Ковачев, члан СТС у Управном одбору Предузећа и колеге са осталих Регија СТС-а.

  • Колеге из ЈСТС подпредседник Жељко Шумаруна и председник СО ЈСТС Нови Сад Срђан Марић

Позвани гости који нису учествовали као излагачи:

  • Директор ИДР Север Небојша Добранић, директор ИЈ Нови Сад Слободан Белић и руководилац за персоналне послове ИДР Север Војо Савић.

Госте и запослене, који су се одазвали у великом броју, поздравио је председник регије „Север“ Борислав Мандић. Након уводног излагања представника синдиката, отворена је дискусија у којој су присутне колеге активно учествовале.

Синдикати су добили велику подршку запослених за све видове синдикалне борбе, а у циљу спречавања срамне понуде за акције коју спрема министар Млађан Динкић.

Након завршене Трибине представнике синдиката је примио директор ИДР Север Небојша Добранић .

 

 

 

У Новом Саду

13.11.2007.

Информативна служба Регије Север
 
  

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu