РЕГИЈА "ЦЕНТАР"

08.02.08.:

НА РЕГИНАЛНОМ САСТАНКУ ПО ОБИЧАЈУ ВРУЋЕ

Синдикални састанци по правилу, имају непредвидиве токове, али су састанци регије све чешће ситуације, када се жестоко укрсте мишљења о важним, чак егзистенцијалним пиртањима за наше раднике. Тако је и на састанку регије „Центар“ Синдиката Телекома „Србије“ , одржаном 7. фебруара у Ивањици било озбиљних разговора о веома важним темама пред седницу Извршног одбора.

Осим актуелних тема, везаних за промену директора нашег предузећа, изменама буџета за ову годину, методологији расподеле средстава из бонус награда, акцијама и спортским играма , разговарало се и о проблемима радника на терену, посебно у неким извршним јединицама. Брига синдиката за раднике је, ма како то некоме звучало хвалисаво, веома велика. Труд да се постигну што бољи резултати у преговорима са пословодством, није увек довољан да буду услишени захтеви сваког радника појединачно. На овој седници, се посебно причало и о проблемима запослених у приступној мрежи, а састанку је присуствовао и председник Удржења монтера.

Дуги и исцрпни разговори су настављени и у просторијама Завода за крвне болести у Ивањици, па су регионални синдикалци посетили и ово место, које је много наших радника користило у оквиру програма рехабилитације и рекреације.

http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu