РЕГИЈА "БЕОГРАД"

11.09.08.:

ПРОМОЦИЈА УДРУЖЕЊА ВЛАСНИКА АКЦИЈА ,,ТЕЛЕКОМ СРБИЈА’’ а.д. У СМЕДЕРЕВУ

У уторак 09.09.2008. год са почетком у 9.00 часова у Центру за културу Смедерево, одржано је предавање на тему ,,Тржиште капитала у Србији и пословање на Београдској берзи’’. Предавање је одржано у циљу едукације запослених и бивших запослених у Телекому, ПТТу и Телусу, о начину трговине акцијама и неопходности удруживања будућих акционара Телекома ад.

Едукација је одржана у организацији Синдиката Телекома "Србија" и синдиката радника ПТТа. Присуствовали су запослени из свих репрезентативних синдиката. Без обзира на синдикалну припадност, препознат је заједнички интерес.

Предавање је одржао господин Ђуро Бајић испред брокерске куће ПС БРОКЕР из Београда. О удружењу власника акција Телекома и о будућим плановима, говорио је Братислав Антанасковић председник Извршног одбора СТСа.

Наредних дана ће се наставити едукација запослених и бивших запослених у осталим Извршним јединицама а такође и рад на промоцији удружења.

Пре Смедерева, предавања су одржана у Врњачкој Бањи, Чачку, Крушевцу, Краљеву, Крагујевцу, Јагодини, Новом Саду, Нишу, Зајечару, Кикинди, Зрењанину, Суботици, Сомбору, Сремској Митровици и Београду.

http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu