СО "ТЕЛУС"

22.12.08.:

 

Састанак

Састанак Одбора Синдиката Телекома Србија СО Телус ће се одржати  26.12.2008.

Преузмите позив
   

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu