01.02.09.:

Нова погодност за чланове

Наш Синдикат је закључио уговор о пословној сарадњи са wellness centar CORPORE и тиме омогућио нашим члановима и члановима њихових ужих породица да, уз потврду нашег синдиката, по повољнијим условима користе услуге овог центра, односно да путем административне забране (за запослене у Телекому » или за запослене у Телусу ») купе годишњу, шестомесечну или тромесечну чланску карту на 12, 6 и 3 једнаке месечне рате у зависности од изабране чланске карте.

Wellness centar CORPORE је ексклузивни комплекс на 1000 m2.

Wellness centar CORPORE има fitness зону богато опремљену Freemotion опремом, пространу aerobic салу са опремом за аеробик, cardio boxing, body scalping и pilates, савремено пројектоване свлачионице, beauty room, соларијум, спа садржаје, као што су ђакузи, сауна, турско купатило, хладна када, сала за одмор.

Wellness centar CORPORE нуди и услуге рехабилитационих медицинских процедура као што су масаже, Relax, Спортска, Терапеутска, Анти целулит, и лепоту услуга прилагодљивих разлицитим потребама појединаца и група где спада и Wellness-Caffe који садржи протеин бар.

Тим њихових стручњака задужен је за помоћ у тренингу уз адекватну медицинску препоруку. Комплетну бригу преузима 20 професионалаца: еминентних доктора медицине, искусних физиотерапеута, врхунских тренера са академским дипломама, мајстора за fitness и струцњака за менаџмент. У марту месецу 2009. године покрећу програм за децу, која ће моћи да користе њихове услуге у складу са узрастом и под надзором стручног тима.

За све информације у вези издавања потврде можете се обратити Секретаријату нашег синдиката на тел. 011/3445-860.

Погледајте и сајт Wellness centra CORPORE (www.corpore.rs) »

http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu