СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА" РЕГИЈА "ЦЕНТАР"

18.02.09.:

ЗБОР СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“ У ЈАГОДИНИ

 

 Након седнице регионалног одбора нашег синдиката, 12.02.2009.године, на коме се расправљало о актуелним проблемима у Телекому, а посебно о информацијама и полуистинама у вези са приватизацијом Телекома, у сали за седнице јагодинског Телекома, одржан је и збор запослених. На збору, који је био изузетно добро посећен и на коме су радници учествовали, без обзира на синдикалну опредељеност, постављали питања и давали коментаре у вези са приватизацијом Телекома, мањинском или већинском, као и Удружењу власника акција, примећено је да осим забринутости због разних наговештаја у вези са продајом, постоји и задовољство синдикалним радом и озбиљношћу активиста Синдиката Телекома „Србија“.

 

Председник СТС Мирослав Јоксимовић је истакао да је СТС против већинске приватизације Телекома и да ће у случају социјалних тензија које би утицале на положај запослених наш синдикат инсистирати на пуној заштити наших чланова и на томе да полазна основа за преговоре буду права утврђена важећим Колективном уговором.

 

Овај регионални скуп је и увод у заједничку седницу репрезентативних синдиката и пословодства која се припрема за четвртак, 19.02.2009.године.
 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu