РЕГИЈА "ЈУГ" СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

26.11.10.:

Јубулеј у Бору

Тачно пре десет година препознали смо здраве и истински синдикалне идеје. Доајени овог синдиката Зоран Мрваљевић и Љубица Хаџи-Динић, помогли су нам да изнедримо ново чедо Синдиката Телекома „Србија“.Синдиката који данас представља не само ударну снагу у Телекому већ је и водиља на синдикалној сцени Србије, у склопу КСС.

Овај свечани тренутак су увеличали и сви чланови руководстава нашег синдиката и РО Југ. Показало се још једном да је брига за сваког члана усађена у свести нашег синдикалног врха.

Уз добродошлицу и подсећања, скуп је отворио председник СО МГ Бор (потписник ових редова). Присутнима се потом обратио председник СТС Мирослав Јоксимовић. Имали смо прилику и част да међу првима сазнамо најновије информације и актуелности у синдикату и компанији. Предочени су и будући задаци и очекивања нашег синдиката. Присутнима су се такође обратили и председник Конфедерације Слободних Синдиката- Ивица Цветановић, предс. ИО СТС- Братислав Антанасковић, ген.сек.- Зоран Вићентић и предс. РО Југ – Слободанка Каменовић.

У отвореној размени мишљења, гости су имали прилику да ослухну како „дише“ наша средина.

У свечаном делу, у знак захвалности, члановима руководства као и свим члановима СО МГ Бор од оснивања, додељене су плакете. Такође, свим присутним су уручена и пригодна обележја нашег скромног колектива.

Акумулација знања и искуства су наш стални задатак, поготово имајући у виду какви нас испити очекују. Овакви скупови су и прилика за јачање колегијалности, међусобног поверења и жеље да успемо у остварењу заједничких циљева.

Зоран Станчић