РЕГИЈА "ЦЕНТАР" СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

13.06.11.:

ПРЕДСЕДНИК СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈА ПОСЕТИО САТЕЛИТСКУ СТАНИЦУ
 

У петак 10.06. Председник синдиката, Мирослав Јоксимовић је посетио сателитску станицу у Ивањици. Овај радни центар, који је дуго година био прави бисер Телекома Србија и даље је важан објекат Телекомове инфраструктуре.

 

Проблеми са којима се суочавају запослени у Сателитском Центру – Ивањица у многоме подсећају на истоветне у разним срединама, али постоје и неки који су искључиво везани за ову специфичну средину.

 

Председник Јоксимовић је са сарадницима из Телуса , господином Николићем и господином Тодоровићем појаснио начине на које се може у нашој ’’кћерки фирми’’ деловати и могућности за побољашње услова рада.

 

Након тога, господин Јоксимовић је са директором Србкома, госпођицом Катарином Костић, говорио у будућности Телекома, акцијама, удружењу малих акционара, плановима деловања нашег синдиката. Занимљиво је да су састанку присуствовали сви овде запослени радници Телекома и Телуса, без обзира на то у ком су синдикату, или су ван синдиката.

 

Жељни информација из прве руке, наши радници су са господином Јоксимовићем и његовим сарадницима остали у разговору пар сати и видно задовољни примљеним подацима, испратили госте.

 

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
99web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs