РЕГИЈА "БЕОГРАД", СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

23.05.14.:


ИЗ ЧАМЦА НА ПОРОЂАЈ
 

Да живот пише драме сви смо сведоци ових неколико претходних дана, нашу земљу је погодила природна катастрофа незапамћених размера , али да сe и у таквим околностима догађају лепe ствари доказује један нови живот који је и поред свих недаћа угледао свет.

 

Родила се Мина Караџић...

 

16. маја, наш колега агент контакт центра Ненад Караџић, борећи се са воденом стихијом, спасавао је супругу Тању, а нашу колегиницу агента продаје, сина Вука и још нерођену кћи …баш тог дана када је мала Мина одлучила да дође на овај свет и природа се поиграла са многим судбинама …до тада мирне реке и потоци, претворили су се у але које су гутале све пред собом… Колубара је потопила Обреновац , уништено је на хиљаде домаћинстава, а наше колеге су се бориле за нови живот…као да се све догађало у исто време, вода је невероватном брзином надолазила , а Тањи су почели трудови. Ненад је успео чамцем њу и сина да одвезе на сигурно и ту се разилазе, Тања је одвезена у породилиште, а Ненад остаје и помаже у евакуацији својих суграђана . Ово двоје младих људи у најважнијем тренутку за њих нису знали једно о другом ништа ,Тања се породила. Са тек рођеном Мином и сином Вуком пар дана је провела без основних потрепштина за живот, а Ненад у стрепњи и неизвесности спасавао друге животе…

 

Да прича има срећан крај доказ je и да су данас сви заједно у привременом смештају , у стану нашег суграђанина који им га je уступио на коришћење.

 

Захваљујући колегијалности и пожртвованости Тањиних и Ненадових колега из њихових служби као и осталим колегама из Телекома , пa и самој Компанији и Синдикату ,породица Караџић као и Тањини родитељи који су сада заједно са њима су збринути ,a Вук и Мина могу безбрижно да спавају, док Ненад и Тања нe започну нови живот.

 

ИНФО СТ„С“
 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs