27.03.15.:

ИЗЛЕТ У ИТАЛИЈУ

Традиционално и ове године синдикална организација „Генерална дирекција“ организовала је излет за своје чланове у Италију са обиласком Трста, Вероне, Падове, Венеције као и посету познатом шопинг центру у Палманови.

Колегинице и колеге имали су прилику да уживају у разгледању раскошне архитектуре, знаменитости историјских значајних градова Италије, у шопингу и наравно дружењу. Направљено је на стотине фотографија, куповани су сувенири, обилазили су се музеји, хранили су се голубови, иако је забрањено и наравно незаборавна вожња гондолом по каналу Гранде.

Нико се није изгубио, по неко је лутао уским уличицама Венеције, али на поласку сви су били на време на окупу.

Путовање је ишло по плану, поменуте дестинације су прелепе свака за себе, али најјачи утисак оставила је ипак Венеција. Град који је тешко описати, мора се видети и доживети. Ова путовања се памте и препричавају, а слике су део те приче.