РЕГИЈА "ЦЕНТАР", СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

09.07.15.:

ТЕШКО ВРЕМЕ ИЗИСКУЈЕ МАКСИМАЛНУ ОЗБИЉНОСТ

У Крушевцу је 8. јула одржана седница Регије Центар Синдиката Телекома Србије.

Седници су, сем регионалних представника, присуствовали и председник нашег синдиката Мирослав Јоксимовић, као и подпредседник синдиката Иванко Мандић. Синдикални лидери су посетили централну Србију, како би пренели ставове координационог одбора репрезентативних синдиката И присутнима појаснили план и динамику активности у наредном периоду. Наиме, познато је да су сви запослени, без обзира на синдикалну припадност забринути за будућност наше компаније.

Покушаћемо и искрено се надамо, као и у претходним ситуацијама, које личе на ову успети да својим залагањем одбранимо најуспешнију телекомуникациону компанију у региону и спречимо њену већинску продају. Судбине бројних запослених и њихових породица, као и предузећа која сарађују са Телекомом Србије, али и грађана Србије, који тога нису баш свесни, су добрим делом и у нашим рукама. Зато се очекује да изузетно озбиљно схватимо тежину тренутка И дамо свој максимални допринос, како бисмо и у будуће имали разлога да будемо поносни на успехе нашег Телекома.