РЕГИЈА "БЕОГРАД" СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

04.03.16.:

 

ОДРЖАН САСТАНАК ОДБОРА РЕГИЈЕ БЕОГРАД СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА „СРБИЈА“

 

Дана 29.02.2016. године, одржан је састанак одбора регије Београд. Поред чланова Одбора састанку су присуствовали председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић и Координатор Извршне јединице Београд Владимир Трифуновић.

 

На састанку су разматране све теме од значаја за запослене и функционисање и пословање „Телеком Србија“ а.д., а посебно повећање инвестиција, спровођење добровољног одласка запослених, као и нови циљеви које је поставило руководство наше компаније у складу са стратегијом пословања.

 

Чланови одбора су упознали координатора Извршне јединице Београд са проблемима са којима се свакодневно суочавају приликом обављања послова. Истовремено су пренели да и поред свих проблема запослени марљиво обављају постављене задатке и циљеве и спремни су да наставе у том правцу. Очекују од пословодства да им олакша реализацију процеса рада скраћеним процедурама, набавком алата, материјала, адекватне заштитне опреме и да помогну да запослени постану још више мотивисани за рад. Договорено је са координатором да се овакви састанци одржавају и у наредном периоду.

 

 



 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs