19.12.19.:

МТС ЈЕ НАЈБОЉА МОБИЛНА МРЕЖА У СРБИЈИ

На упоредном тестирању квалитета услуга које пружају мобилни оператори, а на основу свеобухватне анализе коју спроводи Регулаторна агенција за електронске комуникације трећу годину заредом, МТС мобилна мрежа проглашена је за најбољу у Србији. Остварени резултат на тестирању је 85,06 бодова од могућих 100 бодова, што представља најбољи резултат икада остварен у Србији, захваљујући значајном унапређењу квалитета свих услуга, у свим категоријама.

МТС мобилна мрежа освојила је највише бодова појединачно у сваком од сегмената, односно најбоље резултате за говорни сервис у великим градовима, малим градовима и на путевима широм Србије, као и најбоље резултате у преносу података и мобилном интернету, у поменутим категоријама према свим параметрима.

МТС корисници данас уживају у најквалитетнијој мобилној мрежи од када постоји сигнал мобилне телефоније у Србији.

Детаљније информације и резултате тестирања можете погледати на сајту Регулаторне агенције за електронске комуникације: