28.01.20.:

ПРОСЛАВА СЛАВЕ СИНДИКАТА

Синдикат Телекома „Србија“ је у понедељак, 27.01.2020. године прославио своју Крсну славу Светог Саву.

Овом свечаном догађају присуствовали су чланови синдиката и гости, међу којима су били представници пословодства „Телеком Србија“ а.д. са сарадниима и то: председник Надзорног одбора проф. др Милан Божић, генерални директор Предраг Ћулибрк, извршни директор за људске ресурсе Драшкo Марковић, извршни директор за финансије Миленко Џелетовић, извршни директор за технику Филип Банковић, извршни директор за пословне кориснике Петар Поповић, Координатор свих активности на пољу услуга интернета и мултимедије на нивоу Телеком Србија а.д. и његових зависних друштава Владимир Лучић, помоћник генералног директора Милан Алексијевић, секретар Друштва Александар Радовановић, директор интерне ревизије Мира Стевановић, директор Сектора за нормативу, интерне односе и организацију Дејан Павловић, директор Сектора за планирање, компензације, бенефиције и администрацију људских ресурса Тамара Вукмировић, директор Сектора за развој Сузана Маровић, директор Сектора за радне односе Горан Гњидић, као и помоћник директора Привредног друштва „Телус“ а.д. Марко Сибиновић и други.

Поред представника пословодства, међу гостима су били и синдикални пријатељи из земље и иностранства и то представници Јединственог синдиката Телекома Србије, Синдиката радника „Телекомуникација РС“, Синдиката Црногорског Телекома, Еурофедопа, Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије, као и пословни сарадници.

Присутним члановима и гостима су се обратили председник Синдиката Телекома „Србија“ Мирослав Јоксимовић и генерални директор „Телеком Србија“ а.д. Предраг Ћулибрк.