28.12.2021.

ПОГОДНОСТ ЗА ЧЛАНОВЕ

 

 

Чланови синдиката имају могућност куповине прозвода из понуде Zepter International, Serbia под повољнијим условима уз попуст до 20%.

За све информације и куповину можете контактирати Ружицу Рељан на тел. +381 11 2019 248, +381 63 389 800, ruzica.reljan@zepter.rs

www.zepter.rs

Погледајте понуду у наставку:


UČLANI SE U CLUB LIVE 100 I KUPUJ PO SPECIJALNIM CENAMA!

TherapyAir® iOn

Proglašen najboljim prečišćivačem vazduha na globalnom tržištu - TherapyAir® iOn (od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka - expertentesten.de  2016, 2019, 2020, 2021.).

TherapyAir® iOn je patentirani prečišćivač vazduha i generator negativnih jona sa šestostepenim sistemom prečišćavanja koji uklanja 99,9% patogena (bakterija i virusa), alergena i otrovnih čestica iz vazduha - PM2.5 i PM10, kao i razne druge toksične supstance.

Aprila 2020. godine prestižna nemačka laboratorija GUI izdala je sertifikat koji potvrđuje da TherapyAir® iOn eliminiše 99,9% bakterija i virusa iz vazduha, uključujući i SARS-CoV-2 (sertifikat GUI).

TherapyAir® iOn emituje 1.236.000 čestica negativnih jona/cmł. Negativni joni neutrališu slobodne radikale, podstiču ćelijski metabolizam, snižavaju nivo šećera u krvi i poboljšavaju funkcionisanje imunog i kardiovaskularnog sistema.

Garancija: 5 godina
Površina prostora: do 130 m˛ (ACPH jedanput)

POZOVI I PORUČI ODMAH



POZOVI I PORUČI ODMAH

TherapyAir® Smart

Spada u najnoviju generaciju najefikasnijeg sistema za prečišćavanje vazduha.
Ovaj jedinstveni sistem koji eliminiše 99,9% štetnih čestica, patogena i toksičnih gasova iz vazduha, sadrži: 360° troslojni filter koji se sastoji od predfiltera, medicinskog HEPA filtera (H13) i filtera od aktivnog uglja, generator negativnih jona (5 miliona negativnih jona/cmł), UV-C filter (talasne dužine 315 nm).
360° filter eliminiše bakterije, viruse, patogene, prašinu, dlake, alergene, polen, dim, buđ, mirise i sve ostale najsitnije čestice.
UV svetlost koja je najefikasniji prirodni sterilizator, jer potpuno eliminiše sve hemijske i biološke zagađivače
. UV-C svetlost talasne dužine 315 nm urušava DNK/RNK virusa i drugih mikroorganizama i sprečava njihovu dalju reprodukciju.

Garancija: 5 godina
Površina prostora: do 100m˛
Therapy Air® Smart prečišćava vazduh brzinom od 346m3/h.

POZOVI I PORUČI ODMAH

Myion

Prenosivi prečišćivač vazduha – najnoviji visokotehnološki, dugoročni odgovor na COVID-19. Myion je inovativni, patentirani, mobilni prečišćivač vazduha koji nosite sa sobom bilo kada i bilo gde. Uređaj generiše impresivnih 18 miliona negativnih jona po cm3 i sprečava da štetne materije poput virusa, alergena, PM čestica, dima i prašine dospeju u Vaš respiratorni sistem.

Garancija: 2 godine

POZOVI I PORUČI ODMAH

Edel Wasser

Edel Wasser je superiorni petostepeni sistem za prečišćavanje vode koji na mehanički način, bez električne energije, eliminiše sve opasne zagađivače i omogućava njenu upotrebu za piće, kuvanje, pranje ili čišćenje. Koristi princip reverzne osmoze koji je baziran na NASA tehnologiji, sertifikovan je i testiran od strane Asocijacije za kvalitet vode. Edel Wasser je ekološki aparat koji dnevno obezbeđuje 76,8l prečišćene, zdrave i čiste vode. Poseduje zatvoreni rezervoar koji sprečava sekundarno zagađenje, lako se instalira i jednostavan je za upotrebu. Edel Wasser je kompaktan, modernog dizajna i možete izabrati jednu od dve elegantne boje – crna ili zlatna.

POZOVI I PORUČI ODMAH

Hyperlight Eyewear®

Zepter Hyperlight Eyewear® pametne naočare funkcionišu jedinstveno, potpuno drugačije od svih ostalih. Sočiva Hyperlight nočara u svom sastavu imaju fuleren C60 zahvaljujući kome se transformiše svaka vrsta štetne svetlosti, veštačkog i prirodnog porekla u hiperharmonizovanu svetlost. Hipersvetlost je blagotvorna za ceo naš organizam.
Sprovedene medicinske studije nedvosmisleno pokazuju da Hyperlight Eyewear® pametne naočare ne samo da štite oko, već imaju opšte blagotvorno dejstvo na čitav ljudski organizam. Naučnici su dokazali da Hyperlight Eyewear® pametne naočare uravnotežuju odnos serotonina, melatonina, dopamina i kortizola. Zahvaljujući ovim efektima, one pozitivno deluju na mozak, poboljšavaju kvalitet sna, a smanjuju anksioznost i depresiju.
Prema naučnim istraživanjima iz 2019. godine, Zepter Hyperlight Eyewear® pametne naočare pozitivno deluju i na brojne kognitivne sposobnosti. Naučni eksperimenti potvrđuju da osobe koje nose Hyperlight Eyewear® donose bolje odluke, imaju bolju pažnju, koncentraciju i pamćenje, ali su i dokazano uspešniji u savladavanju intenzivnih i dugotrajnih mentalnih napora, u odnosu na kontrolnu grupu – bez ili sa placebo naočarima.

POZOVI I PORUČI ODMAH

BIOPTRON®

U poslednjih 25 godina, u preko 60 zemalja, na 5 kontinenata, prodato je preko 3.000.000 primeraka sertifikovanog, patentiranog BIOPTRON® medicinskog sredstva. BIOPTRON® je medicinsko rešenje koje je registrovano za primenu kod preko 50 medicinskih indikacija. Uz pomoć BIOPTRON® hiperpolarizovane svetlosti obnovite, regenerišite ćelije i dovedite ih u stanje homeostaze. Hiperpolarizovana svetlost efikasno utiče na ponovno uspostavljanje ravnoteže narušenih telesnih funkcija prodirući, na potpuno bezbedan način, u tkiva i organe. BIOPTRON® hipersvetlosna terapija normalizuje značajne parametre u krvi (broj leukocita, nivo inflatornih markera i imuniglobulina) i pojačava stvaranje antitela kao i fagocitna aktivnost ćelija odbrambenog sistema (monocita i granulocita) čija je sposobnost da unište viruse, bakterije ili tumorske ćelije. Primenom samo 10 minuta BIOPTRON® hipersvetlosne terapije, ćelije imunog sistema su dokazano aktivnije što doprinosi održavanju jakog i efikasnog imuniteta. BIOPTRON® hiperpsvetlosnu terapiju bi trebalo koristiti zato što potvrđeno:

  • Ojačava imuni sistem (poboljšava odbranu i oporavak organizma od virusnih infekcija,

  • Sprečava i uklanja simptome depresije,

  • Smanjuje i otklanja bol,

  • Podstiče regenerativne i reparativne procese,

  • Poboljšava mikrocirkulaciju i ubrzava protok krvi,

  • Ubrzava zarastanje rana,

  • Leči mnoga i najteža kožna oboljenja,

  • Ima anti-ageing efekat na kožu,

  • Deluje biostimulativno na ćelije i povećava ćelijsku energiju.

POZOVI I PORUČI ODMAH

*za gotovinsko plaćanje možete dobiti dodatne pogodnosti


Ružica Reljan
Head of Operations Division

Zepter International, Serbia
Bulevar Mihajla Pupina 117, 11070 Belgrade
Phone +381 11 2019 248
Mob +381 63 389 800
ruzica.reljan@zepter.rs
www.zepter.rs