04.04.2022.

MOJA ПРИРОДНА КОЗМЕТИКА

Моја природна козметика бави се производњом и продајом ручно рађене природне козметике. У питању је козметика врхунског квалитета намењена за свакодневну употребу, као и за негу осетљиве коже. Наши производи обогаћени су природним уљима и путерима како би кожи пружили адекватну хидратацију, поспешили отпорност коже и пружили јој здрав изглед. У питању је козметика за негу лица, негу тела и негу косе.

Наше производе продајемо преко онлине продавнице www.kozmetikamoja.rs и достављамо их преко курирске службе свим купцима. За вас смо спремили посебне погодности. Нудимо вам могућност куповине са 20% попуста на редовне цене наших производа и куповину преко административне забране. Како бисте остварили своје погодности, неопходно је да приликом поручивања у напомени наведете да сте члан синдиката и кажете коју погодност желите да искористите, а ми ћемо вас контактирати да се договоримо око детаља куповине и испоруке.

Посебна и најцењенија врста козметике је свакако она која је доступна у природном облику. Пружите својој и кожи ваших најдражих само најбоље уз Моју природну козметику.

Административне забране

- за запослене у Телекому »

- за запослене у Телусу »

- за запослене у Sequester-у »