Izvršni odbor

        1. Izvršni odbor je imenovao Zorana Vićentića, Miroslava Joksimovića i Ljubomira Đokovića da upriliče sastanak sa predstavnicima Sindikata Telekoma i dogovore se oko formiranja zajedničkog odbora reprezentativnih sindikata, koji treba da predlože članove Saveta zaposlenih Izvršnom odboru našeg sindikata i Glavnom odboru Sindikata Telekoma.
        Savet zaposlenih, u saradnji sa oba reprezentativna sindikata u "Telekomu Srbija" ima zadatak da razmatra pitanja od interesa za zaposlene, kao što su: zarade zaposlenih, primena Kolektivnog ugovora, uslovi rada zaposlenih, pitanja socijalno-materijalnog položaja zaposlenih, ustupanje poslova iz delatnosti Preduzeća trećim licima i sva druga pitanja od značaja za ukupan status zaposlenih.
        Savet zaposlenih daje mišljenje, sugestije i predloge poslovodstvu Preduzeća i sindikatima o problemima u napred navedenim oblastima.

        2. Izvršni odbor našeg sindikata ponovo insistira na činjenici da se odredbe Kolektivnog ugovora moraju da sprovode, i pored toga da preduzeće nije uradilo prateća dokumenta. Posebno se insistiralo na isplatama naknada zaposlenima za prekovremeni rad, rad van mesta rada, pasivno dežurstvo, rad u smenama...