Beograd, 31.07.2003. godine

MINISTARSTVO ZA SAOBRAĆAJ I TELEKOMUNIKACIJE
G-ĐI MARIJI RAŠETA VUKOSAVLJEVIĆ

JP PTT SAOBRAĆAJA "SRBIJA"
PREDSEDNIKU UPRAVNOG ODBORA, G-DINU BORISU TADIĆU
GENERALNOM DIREKTORU, G-DINU SRĐANU BLAGOJEVIĆU

PREDUZEĆE ZA TELEKOMUNIKACIJE "TELEKOM SRBIJA" A.D.
PREDSEDNIKU UPRAVNOG ODBORA, G-DINU DRAGORU HIBERU
GENERALNOM DIREKTORU, G-DINU DRAŠKU PETROVIĆU

Poštovani,

        Obraćamo Vam se sa željom da svojim prisustvom omogućite održavanje što kvalitetnijeg sastanka resornog ministra i eminentnih predstavnika Preduzeća za telekomunikacije "Telekom Srbija" a.d i JP PTT saobraćaja "Srbija" , sa predstavnicima potpisanih sindikata. 
        Zbog naše velike zainteresovanosti, tema sastanka bila bi početna razmena bitnih informacija i dogovor za kasniji nastavak saradnje, sa ciljem blagovremenog nalaženja optimalnih rešenja povodom značajne promene vlasničke strukture u Preduzeću za telekomunikacije "Telekom Srbija" a.d., nastale nakon kupovine 29% akcija od italijanskog akcionara.
        Promena vlasničke strukture podrazumeva izmenu Akcionarskog ugovora, izmene u sastavu Upravnog odbora, usvajanje i primenu nove funkcionalne organizacije, kao i odgovarajuće personalne promene u delu poslovodstva, smatramo neophodnim održavanje hitnog sastanka svih pomenutih predstavnika. 
        Ubeđeni smo da bi ovim razgovorom i kasnijim dogovorima i sinhronizovanim postupcima u zajedničkom interesu pronašli najbolja rešenja i svakako izbegli bespotrebne sukobe interesa i moguće neželjene posledice.
        Pošto već imamo pristanak većine učesnika za sastanak 07.08.2003. godine, u 11,00 časova, u Takovskoj broj 2 , IV sprat, soba 188, molimo Vas da i Vi potvrdite svoj dolazak ili zatrazite eventualnu korekciju termina održavanja sastanka. 

S postovanjem,

PREDSEDNIK
SINDIKATA "TELEKOM"
Živan Mandić
PREDSEDNIK
SINDIKATA PTT SRBIJE
Aleksandar Pavlović
PREDSEDNIK
SINDIKATA TELEKOMA "SRBIJA"
Zoran Mrvaljević

PREDSEDNIK
SINDIKATA JP PTT SAOBRACAJA "SRBIJA" "NEZAVISNOST"
Snežana Marković

PREDSEDNIK
SINDIKATA "TELEKOM SRBIJA" A.D. "NEZAVISNOST"
Dragan Panić