У суботу одржани пети Сусрет ТТ монтера Србије

- Заиста ми је велико задовољство видети вас у оволиком броју. Иза нас је успешна пословна година. С поносом могу да кажем да смо недавно платили држави 460 милиона пореза држави, што говори о приходима које смо реализовали. Прошле године у Крагујевцу сам обећао зараду из добити и могу да најавим да сам обећање испунио. Око 20. марта добићете плату и по из добити! (френетичан аплауз). Истовремено вас обавештавам да, ако ја останем на овом месту, до краја године ћете добити још толико, као неки вид дивиденде из зараде (опет – френетичан аплауз). Такође желим да вам кажем да ћемо у најскорије време примити нових 150 монтера (опште одушевљење). Знајући за драстичан проблем возила за интервенције обавештавам вас да смо пред реализацијом набавке значајног контингента возила:
Пред нама је и озбиљан посао: ове године ваља нам да заменимо 300.000 бројева и да даље ширимо и дигитализујемо фиксну телефонију, рекао је на петом Сусрету ТТ монтера у суботу у Прељини код Чачка генерални директор „Телекома Србија“ а.д. мр Драшко Петровић.

        Звезда вечери је ипак био наш актуелни министар г. Велимир Илић, који је поздрављен овацијама.
- Ви сте мишице Телекома! Ви сте мишице телекомуникација Србије, а Телеком је оно главно што имамо и зато вас поштујем! (овације). Мени је част што сам на челу једног оваквог система. Надам се да ћете ми помоћи у послу који ме очекује. Ви сте ударна песница, жила куцавица Србије (овације)! И имаћете моју максималну подршку! Ја ћу ових дана покушати да извучем максимално пара за ваш даљи развој, за фиксну телефонију, нарочито! Међутим, ми заједно морамо да помогнемо и ПТТ-у, који је у изузетно тешкој ситуацији! Не смемо да их заборавимо!
Какав год проблем да имате, у било којој средини, јавите ми се, и ја ћу све што је спорно покушати да решим!
Добро дошли у Чачак и нека вас Бог чува (френетични аплауз)!“

Сусретима је присуствовало око 700 монтера из целе Србије. Међу гостима биле су и колеге из Републике Српске.