Поводом дана ПТТ, 7. јуна 2004.године "Телеком Србија" обележава јубилеј запослених који су непрекидно радили у ПТТ систему Србија 20, 30 и 40 година. У том смислу предвиђена је уплата износа за запослене јубиларце у складу са Колективним уговором

По одлуци Генералног директора новац ће бити уплаћен најкасније 4. јуна 2004. Ове године јубилеј прославља 741 запослени радник.

У Београду ће јубилеј прославити запослени из Генералних дирекција и Територијалних дирекција из Београда, Панчева, Пожаревца, Ваљева, Шапца и Смедерева. Прослава је заказана за 7. 06.2004. године у 12 часова у ресторану "Централног дома ВСЦГ", Француска 2, у Београду. У ту сврху су због ограниченог капацитета сале штампане позивнице које гласе на доносиоца. На свечаност у Београду је позвано 350 запослених јубилараца са поменутих подручја и 50 гостију - пословодство и синдикални председници. Прославу ће својим програмом увеличати КУД "Ђока Павловић".

На свечаности ће запосленим јубиларцима бити уручене захвалнице по организационим целинама. Територијалне дирекције за персонал и организацију ће организовати пригодан програм и у ТД Ниш, Нови Сад и Централна Србија.

Извор: сајт Дирекције за персонал и организацију www.personal.telekom.yu