KОНФЕДЕРАЦИЈА

АГЕНЦИЈА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЈУ
г. Бранку ПАВЛОВИЋУ, директору

Поштована господо,

После наговештаја да се приступа реструктурирању Рударско-топионичарског басена Бор, после искључивања струје (за шта сматрамо да је посебан вид притиска, а да иронија буде већа долази управо од ресорног министарства) и смањења и овако симболичне производње бакра, спрам капацитета а због неспособности и неинвентивности садашњег (бившег) пословодства, односно менаџмента, да омогуће производњу ите како курентне робе на светском тржишту, Конфедерација слободних синдиката, која има своје чланство у РТБ Бор, верна својој оснивачкој доктрини да нема реструктурирања (у нашим условима – продаје или распродаје) без учешћа синдиката у томе – тражи хитан пријем како би се прецизније упознала са детаљима планираног „реструктурирања“, кредибилитетом заинтересованих фирми и изнад свега: социјалним програмом.
        Уколико нам у што краћем року не закажете разговор – прибећићемо медијској кампањи и свим легалним облицима синдикалне борбе који нам стоје на располагању.

В.д. Председника
КОНФЕДЕРАЦИЈЕ СЛОБОДНИХ СИНДИКАТА
Зоран МРВАЉЕВИЋ

Секретаријат СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"