KОНФЕДЕРАЦИЈА
СЛОБОДНИХ СИНДИКАТА

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

www.sindikat-telekoma.co.yu 

У ПОСЕТИ НОВОМ ПАЗАРУ

        Руководство Синдиката Телекома „Србија“ боравило је у четвртак (22.07.) у посети запосленима и нашој синдикалној организацији у Новом Пазару.

        Зоран Мрваљевић је присутнима говорио о плановима развоја Предузећа, реструктурирању, повећању зарада и ограничењима због Уредбе, али и начинима за њено укидање, раду ресорног министарства и др. Потпредседници: Аца Стојановић је био „задужен“ за причу о изменама и допунама Колективног уговора, додатном здравственом и допунском пензијском осигурању, као и о новој организацији Предузећа, а Драган Ковачевић о ефектима добровољног одласка и новој организацији Синдиката. Председник ИО Бранислав Савић је говорио о пионирским синдикалним корацима у виду оснивања Агенције која ће у првом тренутку да збрине чистачице, потом и портире и возаче, а коју би заједно требало да оснују синдикат и Предузеће. Председник нишке СО Ивица Цветановић говорио је о позитивним искуствима у организацији и раду своје СО.


        Домаћини су руководству синдиката испричали своје муке и проблеме: 

Ово је само део проблема о којима се говорило на јучерашњем састанку. 

        Због специфичности новопазарских, руководство нашег синдиката је обећало да ће анимирати директоре из Београда да дођу, а узгред сврате у Краљево и са собом поведу и директоре са ТД-а, јер они, и поред многобројних позива, по речима колега, не залазе често у Пазар. 


Секретаријат СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА" 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, 011/3445-860, факс:011/3446-011
e-mail: sintel@eunet.yu