KONFEDERACIJA
SLOBODNIH SINDIKATA

SINDIKAT TELEKOMA "SRBIJA"

www.sindikat-telekoma.co.yu 

KONACNO – SLOBODAN IZBOR BANKE PREKO KOJE CEMO DA PRIMAMO ZARADE

Na sastanku, kome su prisustvovali predsednik Zoran Mrvaljevic i potpredsednik naseg sindikata Aca Stojanovic, sa direktorom Direkcije za finansije, g-dinom Georgiosom Christodoulopoulosom, koji je odrzan 13.10.2004.godine, na nas zahtev , oko omogucavanja slobodnog izbora banaka ili stedionica preko koje bi zaposleni u Telekomu primali zaradu, definisana je sledeca dinamika aktivnosti:

- da Direkcija za finansije predlozi banke (ukljucujuci banke kod kojih Telekom deponuje svoja sredstva u cilju ostvarivanja boljih pogodnosti za zaposlene) na osnovu odredjenih kriterijuma;
- na tu listu ce biti uvrscene i banke koje kao svoj predlog dostave sindikati;
- na osnovu tih predloga bice definisana lista banaka kod kojih bi zaposleni u Telekomu, na osnovu licnog zahteva Postanskoj stedionici, trajnim nalogom preusmerili svoja primanja, a koja bi imala tretman zarade.

Zato, molimo clanove Sindikata Telekoma „Srbija“ da do cetvrtka, 22. oktobra, na e-mail biljanajan@telekom.yu ili na fax 011/3446-011, dostave, uz obavezno obrazlozenje, predloge banaka koje bi Sindikat uvrstio u svoju listu. Ovo se posebno odnosi na unutrasnjost!

Nadamo se da ce konacno doci do uspesne realizacije ovih aktivnosti, na zadovoljstvo clanstva, s obzirom da je ova inicijativa pokrenuta, na osnovu vasih zahteva, sredinom prosle godine.

Sekretarijat SINDIKATA TELEKOMA "SRBIJA" 

11000 Beograd, Radivoja Koraća 4
telefon: 011/3445-852, 011/3445-860, faks:011/3446-011
e-mail: sintel@eunet.yu