СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА МРЕЖНА ГРУПА КРАЉЕВО

www.sindikat-telekoma.co.yu

Зорану Весковићу, председнку СО Краљево ЈСТС и члану Главног одбора ЈСТС,
Синдикату "Телеком Србија" a.д. Р.Ј. Краљево "Независност"

Поштоване колеге,

Дана 29.10. 2004. године, у Краљеву на МОЈУ је иницијативу и уз сагласност дела пословодства (Милице Ђуровић, Љиљане Ђорђевић, Бранимира Перића и Раденка Миловановића из Београда, као и директора ТД Централна Србија и директора Зоне и Филијале Краљево –Крушевац), одржан је састанак са запосленима и представницима Синдиката Телекома „Србија“ из Централне Србије.
        На САСТАНАК сам ЛИЧНО И ПОЈЕДИНАЧНО позвао и представнике Синдиката „НЕИ3ВЕСНОСТ“ и ЈЕДНОГЈЕДИНОГЈЕДИНСТВЕНОГСИНДИКАТАИСАМОЈЕДИНСТВЕНЕ господу ТРИКОША И ВЕСКОВИЋА као и представника Удружења монтера ЖИВОИНА МИЛОСАВЉЕВИЋА.
        Сви поменути су се и одазвали позиву као и „по који збуњени од запослених“.
        О томе како је протекао састанак нека причају „руководиоци, директори и по који збуњени представник запослених“ јер остали, што због лоше бешике, поспаности или стечених навика да пре времена оду кући - нису могли да издрже до 16.10h, када се састанак и завршио и то онда када је и последњи „збуњени представник запослених“ поставио и последње питање. Основно правило лепог понашања захтева, пре свега, да се гости испоштују, што сам као домаћин скупа и учинио, а с обзиром да нисам професионално ангажован да водим овакву врсту састанака, очекујем од господе из Синдиката „НЕИЗВЕСНОСТ“ а.д. Р.Ј. Краљево и ЈЕДНОГЈЕДИНОГЈЕДИНСТВЕНОГСИНДИКАТАИСАМОЈЕДИНСГВЕНОГ господина Зорана Весковића, да прихвате обавезу да сличан (или, дај Боже, много бољи) састанак организују, а ја се, са своје стране, обавезујем да ћу истом присуствовати до самог краја макар га преспавао.
        Озбиљности и потпуне информисаности ради - сва питања са листе из непотписаног прогласа Синдиката „Неизвесност“ а.д. Р.Ј. Краљево бр:55-2004 од 29.10.2004. су и постављена (једно чак и представник „Неизвесности“ Сергеј Георгијев), а поспаном и премореном г-дину Весковићу, вечито забринутом за судбину запослених, ЊЕМУ, који је демонстративно напустио скуп (остаће вечна дилема да ли је у питању лоша бешика, поспаност или навика), одговарам да се г-дин Павловић још пре састанка извинио да неће бити на састанку јер се у Краљеву налазио ради личних послова. Што се „режије и режисера“ тиче, можда могу да добију прелазну оцену, што се за оне који су „демонстративно“ напустили састанак - никако не може да каже.

Председник СО МГ Краљево
Рале Анђелковић, ср