KОНФЕДЕРАЦИЈА
СЛОБОДНИХ СИНДИКАТА

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

www.sindikat-telekoma.co.yu 

БИЛИ СМО У УЖИЦУ

        На позив запослених у Ужицу (који, иначе нису чланови нашег синдиката) и колега из Ивањице, Пријепоља, Нове Вароши и Ариља, у петак, 19. новембра у Ужицу, на четворочасовном састанку синдикалних представника и запослених говорили су мр Милица Ђуровић, вд директора Дирекције за персонал и организацију; мр Срђан Богосављевић, директор Дирекције за резиденцијалне клијенте; дип. инг. Бранимир Перић, директор Дирекције за Информационе технологије; дипл. инг. Данка Мартић, директор Дирекције за Међународни саобраћај.
        Испред Синдиката Телекома „Србија“, уз председнике свих наших СО са овог подручја, биo je Зоран Мрваљевић, председник Синдиката Телекома „Србија“. Медијатор je биo председник СО Крагујевац Синдиката Телекома „Србија“ и председник ИО нашег синдиката Бранислав Савић.
        Међу гостима били су и потпредседник нашег синдиката Драган Ковачевић, као и чланови Извршног одбора из Београда: Мирослав Јоксимовић, Драган Гавриловић и Миладин Филиповић. 
        Највише је било речи о новом моделу расподеле зарада, реструктурирању Предузећа, плановима, неприхватању чињеница да у Телекому има вишка запослених и начинима да се овај проблем реши на бољи и хуманији начин. Опширнији извештај читајте у децембарском интеренет издању ТЕЛЕКОМ ВЕСТИ.

Секретаријат СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА" 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, 011/3445-860, факс:011/3446-011
e-mail: sintel@eunet.yu