KОНФЕДЕРАЦИЈА
СЛОБОДНИХ СИНДИКАТА

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

www.sindikat-telekoma.co.yu 

ОБАВЕШТЕЊЕ

        Сваке године традиционално се организује прослава и подела новогодишњих пакетића за децу запослених у Предузећу. Организација поделе пакетића се врши и ове године по истом принципу као и прошле године.
        Сектор за односе унутар Предузећа Дирекције за персонал и организацију, након одлуке Генералног директора број 103729/1 од 14.10.2004. год. извршио је расписивање јавног тендера..
        Комисија је у присуству понуђача, извршила отварање свих понуда, приступила разматрању понуда и узорака пакетића, по критеријумима који су унапред дати у тендерској документацији. 
        Након вишедневног рада Комисија је извршила избор најповољнијих и најквалитетнијих понуда.

        Достава новогодишњих пакетића по Територијалним дирекцијама биће вршена од 20.12. до 22.12. 2004.год. у централне магацине Београда, Новог Сада, Краљева и Ниша. Испорука - возилима изабраних понуђача. Дистрибуцију новогодишњих пакетића из централних магацина до РЈ у оквиру Телекома, вршиће Дирекција за логистику.

        Уговори између организатора приредбе и Предузећа (уз профактуру) по Територијалним дирекцијама се достављају Дирекцији за персонал и организацију уз оверу директора Територијалних дирекција.
        Предузеће је за ову намени издвојило 100.000,00 динара за сваку Територијалну дирекцију. 
        Активности у вези са организацијом новогодишњих приредби врши ТД за персонал и организацију у сарадњи са репрезентативним синдикатима. 

Комисија за избор новогодишњих пакетића
„Телеком Србија“ а.д.

Секретаријат СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА" 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, 011/3445-860, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu