KОНФЕДЕРАЦИЈА
СЛОБОДНИХ СИНДИКАТА

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

www.sindikat-telekoma.co.yu 

ОБЕЛЕЖЕНА ЧЕТВРТА ГОДИШЊИЦА НИШКЕ СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

        У веселој, пријатној и лепој атмосфери у нишком ресторану ЛИОН, у ноћи између Светог Трифуна и Сретења, обележена је четврта годишњица постојања и рада СО Ниш Синдиката Телекома „Србија“. Председник СО Ниш СТ „С“ Ивица Цветановић дочекао је и поздравио колеге из Ниша, али и бројне госте: пословодство са ТД Ниш (и старо и ново); председника нашег синдиката Зорана Мрваљевића, председника СО Градски телефон Мирослава Јоксимовића, члана ИО Небојшу Вучинића, активисту Александру Шушу, вашег извештача, председнике СО Врања Славољуба Станковића и Јагодине Зорана Димитријевића, као и челниге региона Ниш ЈСТС. Домаћин чланицама Фонда солидарности Зорици Јевремовић и Славенки Златановић била је колегиница Слободанка Каменовић. Потпредседник нашег синдиката Аца Стојановић био је задужен и за по који озбиљан разговор са новим-старим нишким пословодством.
        Нови извршни директор регије Ниш Александар Јовановић поздравио је све присутне надом да ће оваквих дружења бити још, како би се запослени зближили, а Телеком доживљавали као своју кућу.
        Братислав Јовановић, потпредседник нишке СО, поделио је књиге, као мали знак пажње онимнашим члановима који су одрадили свој радни век.

Гордана Јанићијевић - Потпара

        Међу гостима били су доскорашњи: директор Дирекције за резиденцијалне кориснике Срђан Богосављевић, директор Сектора за развој клијената Наталија Јегдић, директор ТД Ниш за персонал и организацију Александар Одаловић, директор ТД Ниш за опште и правне послове Радмила Никић, директор Филијале Ниш Прокупље Пирот Снежана Вулић, директор Зоне Ниш Прокупље Пирот Биљана Милосављевић, директор за логистику ТД Ниш Саша Ђорђевић.
        Из Београда су, из Дирекције за персонал и организацију, били Горан Гњидић, шеф Сектора за односе унутар Предузећа и Владимир Ђелић, задужен за сарадњу са синдикатима. У новом броју интернет издања Телеком вести објавићемо богату фото-причу. 


Нови извршни директор нишке регије Александар Јовановић и председник нашег синдиката Зоран Мрваљевић наздрављају за успешну сарадњу са синдикатом (обећао је чврсто...)


Добри домаћини: Ивица Цветановић и Аца Стојановић са гостима из Београда: Мирославом Јоксимовићем и Небојшом Вучинићем 


Срђан Богосављевић и Горан Гњидић  


Гости из Јагодине и Врања са једним од домаћина Слободанком Каменовић 


Слика са петицом за уметнички утисак: У облаку дима (још мало, док не почне закон да се спроводи): Горан Гњидић и Владимир Ђелић (аутор фотографије: Небојша Вучинић)


Зоран Мрваљевић у пријатељском разговору са регионалним одбором ЈСТС


И у игри успешно бране боје пословодства: највеселији играју оро: Наталија Јегдић и Саша Ђорђевић 

Секретаријат СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА" 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu