KОНФЕДЕРАЦИЈА
СЛОБОДНИХ СИНДИКАТА

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

www.sindikat-telekoma.co.yu 

САВЕТ ЗА АКЦИЈЕ ПОДРЖАО АКТИВНОСТИ
КОНСУЛТАНАТА И ПРЕДСЕДНИКА СВИХ СИНДИКАТА 

        Иако је још увек сезона одмора, Савет за поделу бесплатних акција Поште и Телекома, заседао је 17. августа у пуном саставу. У вишечасовној расправи, могли су да саслушају планове консултаната Бранка Павловића и Небојше Медојевића, затим да поставе питања која их интересују, а на крају да и сами предложе неке активности везане за афирмисање идеје о подели бесплатних акција Поште и Телекома.

        Сви су се сложили да ће у септембру да буде изузетно много активности за шта је потребано максимално ангажовање свих чланова Савета, али и активиста на терену. 
        Преко ваших сајтова, на време ћете да будете информисани о свим активностима. Посебно вас молимо да будно пратите све везано за прикупљање потписа за Предлог закона о подели бесплатних акција запосленима и бившим запосленима у јавним предузећима. Добићете врло прецизна упутства, али би пре тога требало да извадите потврду о бирачком праву, о чему бисмо вас такође известили на време. Зато – пратите сајтове својих синдиката, као и огласне табле, где ће ваши синдикални повериоци имати обавезу да лепе папире са обавештењима. 

ИНФО ЦЕНТАР САВЕТА ЗА АКЦИЈЕ


Прича о бесплатним акцијама се усложњава: ЕПС је, поред НИС-а и нас, већ у њој. Заинтересована и железница. О јавним службама да и не говоримо.


Представници најбројнијих синдиката у Пошти и Телекому: Зорица Зец и Славољуб Кандић. 
Као „тампон –зона“ – пензионери.


Човек од акције: Зоран Мрваљевић и председавајући Александар Титовић 

Секретаријат СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА" 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu