KОНФЕДЕРАЦИЈА
СЛОБОДНИХ СИНДИКАТА

 КАД ЋЕ МОЈЕ АКЦИЈЕ ?

`    - Конфедерација слободних синдиката у име 24 синдиката из јавног сектора, 560.000 потписника предлога Закона и Народа Србије (преко 4,5 милиона грађана), тражи одговор од Председника Народне Скупштине Србије и Председника Владе Србије.

        Поштована Господо,

        Приближава се 6 фебруар, договорени рок за одржавање седнице Народне Скупштине Републике Србије, на којој треба да разматрате предлоге Закона о подели бесплатних акција за наш Народ (више од 4.500.000 грађана Србије), који то своје право није остварио у досадашњем процесу приватизације. 
        Како сазнајемо, из поузданих извора, о одржавању седнице Народне Скупштине у фебруару, нико од Вас и не размишља. 
        То што смо у децембру прошле године прихватили одлагање нашег захтева за фебруар 2006-те, не значи да смо одустали. Напротив, због Народа (4.5 милиона грађана) бићемо још одлучнији да у овоме и истрајемо до краја, јер је правда (па звала се она и социјална) на нашој страни.
        Народ више не може да чека, док Ви не решите све друге проблеме у држави, док не решите своје коалиционо-персоналне проблеме, док се не обрачунате са својим политичким неистомишљеницима, или док брзо не завршите са приватизацијом свега у Србији… 
        Зато тражимо од Вас, који такође представљате овај Народ, да се јавно изјасните, када ће бити заказана седница Народне Скупштине на којој ћете решити наше питање. 

        Народ из јавних предузећа, саобраћаја, здравства, школства, правосуђа, комуналних услуга, пољопривреде, трговине, културе, војске, полиције, државних органа, пензионера и незапослених поставља Вам ово важно питање 

Конфедерација слободних синдиката