SINDIKAT TELEKOMA "SRBIJA"

пон, 26.06.:   

Одржана финална такмичења спортских игара запослених 

          „Ми учесници спортских такмичења запослених у предузећу за телекомуникације „Телеком Србија“а.д. свечано изјављујемо да ћемо се спортски и фер такмичити, негујући другарство и колективни дух, афирмишући систем у коме радимо. Свечану изјаву дајем у име 252 такмичара који репрезентују око 3500 такмичара из претходна два такмичења “ речи су свечане заклетве коју је у име такмичара прочитала Јасмина Максимовић из екипе регије „Центар“ на отварању финалног круга спортских игара.
          На Златибору, у прелепом планинском амбијенту од 22-25. јуна 2006. године најбољи спортисти међу запосленима још једном су одмерили своје снаге у осам спортских дисциплина, у мушкој и женској конкуренцији.
          Игре је у име менаџмента Предузећа отворио Владимир Лучић, директор Дирекције за мобилну телефонију.
          У ревијалном делу такмичења одигране су две утакмице у малом фудбалу. У дуелу два репрезентативна синдиката победник је и ове године Синдикат Телекома „Србија“. Друга ревијална утакмица између предузећа „Телеком Србија“а.д. и „Телус“ завршена је победом екипе „Телус“.
          Дружење, забава и ведар дух обележили су и ове спортске сусрете запослених, а најуспешнијим спортистима уручене су дипломе, пехари и пригодне награде.


  

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu