SINDIKAT TELEKOMA "SRBIJA"

уто, 01.08.:  

МИСЛИТЕ О ЗДРАВЉУ НА ВРЕМЕ

          Чувајући своје здравље, чувате и здравље своје породице и својих потомака.

          Синдикат Телекома „Србија“ склопио је уговор о пословно-техничкој сарадњи са , лабораторијом која производи медицинске препарате израђене од најфинијих супстанци потпуно природног порекла.

  

Основна намена је у превенцији и као додатак у лечењу трофично-метаболичких и дегенеративних промена коштано - зглобног апарата (остеопенија, остеопороза, рахитис, остеохондроза, артроза, разне врсте прелома). Олакшава и учествује у отклањању проблема жена у генеративном периоду (ПМС и менструалне тегобе), у доба климактеријума (валунзи) и постменопаузи. Користи се у превенцији и као додатак основној терапији неких пролиферативно-дегенеративних обољења (фиброцистицне промене дојки). Користе га спортисти, нарочито у спортовима снаге (због повећања мишићне масе), али и рекреативци. Рековалесценти (особе исцрпљени тешком болешћу или након оперативних захвата), деца у развоју и осетљиве категорије становништва.

          Сви производи клинички су испитани, регистровани и декларисани на Фармацеутском факултету, у Заводу за броматологију и у Заводима за заштиту здравља Србије у Београду и Сремској Митровици.

          Производе можете набавити у апотекама по комерцијалној цени, а по промотивној цени (
722 динара за свако паковање) преко Синдиката.

Контакт: 
   Марина Михајловић – тел.: 011/3445-860 
   Ивана Гавриловић – тел.: 011/38-30-306

   

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu