РЕГИЈА КОСОВО И МЕТОХИЈА

пон, 14.08.:  

СТС У ПОСЕТИ РЕГИЈИ „КОСОВО И МЕТОХИЈА“

Представници нашег синдиката – Ивица Цветановић - председник СТС, Мирослав Јоксимовић- председник ИО СТС, Братислав Антанасковић – потпредседник СТС, Зоран Вићентић – генерални сектретар СТС и Жељко Близнаковић – члан одбора регије „Београд“ били су дводневној посети колегама на Косову и Метохији.

Том приликом у четвртак, 10. августа 2006. године у Косовској Митровици одржан је састанак СТС коме су присуствовали и Небојша Јовић – председник регије „Косово и Метохија“ и потпредседник Српског националног већа за Косовску Митровицу, представник ЈСТС као и запослени у Предузећу за телекомуникације „Телеком Србија“ а.д. Теме овог састанка биле су бројне: побољшање стандарда запослених кроз нови систем зарада, нови модел за решавање стамбених потреба, Акција за акције, чланство СТС у ЕУРОФЕДОП-у, Безбедност и здравље на раду, додатно пензионо осигурање, добровољни одлазак из Предузећа, нови Колективни уговор и формирање Комисије за примену и праћење КУ.

Истог дана, представници нашег синдиката састали су се и са Илијом Ивановићем - руководиоцем ИЈ Косово и Метохија, др Марком Јакшићем – чланом преговарачког тима Владе РС, Момом Касаловићем – начелником округа северна Косовска Митровица. Главни повод састанка били су раговори о различитим могућностима пружања посебне помоћи нашим колегама, а с обзиром на специфичне и тешке услове живота и рада на региону.

Другог дана посете, у петак 11. августа, представници СТС обишли су радове на изградњи телекомуникационог објекта у Звечану.
 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu