СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

чет, 21.09.

Састанак Удружења ТТ монтера и репрезентативних синдиката

У среду, 20. септембра одржан је састанак представника Удружења ТТ монтера и представника репрезентативних синдиката, Јединственог синдиката Телекома Србија и Синдиката Телекома ''Србија''.

Састанак заказан на иницијативу Извршног одбора Удружења ТТ монтера за тему је имао однос репрезентативних синдиката према струковном Удружењу монтера и могућност учешћа представника Удружења монтера у органима синдиката. 

Обе стране су се сложиле да је у наредном периоду неопходна боља сарадња по битним питањима од интереса чланова Удружења ТТ монтера и да ће се заједничком снагама ангажовати на остваривању зацртаних циљева који су представници Удружења износили на самом састанку. 

Договорено је да се припреми и потпише Споразум о међусобној сарадњи као и да се представници Удружења укључе у одређене структуре синдиката на којима се разматрају питања од интереса чланова Удружења. 

Такође је договорено да се представници Удружења ТТ монтера укључе у Одборе за безбедност и здравље на раду на ниво извршних дирекција регија, генералне дирекције и на ниво друштва.

Представнике за поменуте чланове Одбора одредиће Удружење ТТ монтера. 

Овај састанак је показао спремност свих учесника да се заједничким снагама реализују планови репрезентативних синдиката и Удружења ТТ монтера. Састанак је протекао у конструктивној атмосфери а испољена је и жеља да се слични састанци чешће организују.


    

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu