SINDIKAT TELEKOMA "SRBIJA"

пет, 22.09.:   

     „АЦИЈА ЗА АКЦИЈЕ“ У ПЕТОЈ БРЗИНИ

     На састанку Координационог одбора „Акције за акције“ и стручног консултанта Бранка Павловића одржаном 15. септембра 2006. године у просторијама нашег синдиката анализиран је досадашњи ток планираних активности. Констатовано је да се утврђена динамика медијске презентације законских предлога по градовима одвија по плану. До сада су главни повереници Акцје и Бранко Павловић гостовали на локаним медијима и промовисали нове законске предлоге грађанима Крушеваца, Ниша, Смедерева, Панчева, Кикинде, Сремске Митровице. Презентације ће бити одржане у 25 градова који су уједно већи регионални центри и носиоци Акције. Закључна презентација биће организована у Београду почетком октобра месеца.
     Овим путем благовремено и директно стручна јавност и све релевантне институције имаће прилику да се детаљно упознају са нацртима закона који ће се, након прикупљања потписа грађана, предати Народној скупштини 16. октобра. Планирано сакупљање потписа грађана трајаће недељу дана и то од 6. до 12 октобра.
На састанку Координационог одбора договорено је да сви синдикати окупљени око Народне иницијативе одрже главне одборе својих руководећих тела на којима ће донети одлуку о приступању штрајку уколико се понови неаргументовано скупштинско одбијање законског предлога Народне иницијативе.


    

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
e-mail:
sindikat.telekoma@telekom.yu