Број 3                                                                                              септембар 2006

Састанак СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПОЖАРЕВАЦ

Састанак чланова СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА“СРБИЈА” СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПОЖАРЕВАЦ одржан је у утoрак, 26.09.2006. године са почетком у 13 сати, (у великој сали Мегатренд универзитета).

Састанку су присуствовали Мирослав Јоксимовић, председник ИО и Зоран Вићентић, генерални секретар СТС.

Чланови нашег Синдиката и остали запослени у ИЈ Пожаревац, заинтересовани за суштинска питања која се тичу права наших радника, на састанку су искористили јединствену прилику да ''из прве руке'' чују најновије информације, објашњења и појашњења, везана за текућу проблематику и нашу заједничку будућност у Телекому.

Сви присутни били су задовољни веома исцрпним и аргументованим излагањима и одговорима Јоксимовића и Вићентића. И овог пута доказана је креативност и упорност нашег Синдиката, као и водећа улога у свим кључним одлукама и дешавањима унутар Телекома и ван њега.

Овакви састанци су прави путоказ и ''лек'' , против непрележаних дечијих болести многих сујетних саможиваца који са маргине зихерашки посматрају и вребају сигуран ''плен'', и са клиповима у рукама пљуцкају на наш пут, ка тешким али достижним циљевима достојним сваког човека у Телекому.

Присутни су обавештени да ће следећем састанку СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПОЖАРЕВАЦ присуствовати Ивица Цветановић, председник СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА“СРБИЈА”.

Председник СТС СО Пожаревац
Владица Савић