СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

чет, 18.01.07.:

Стамбени кредити

КОНКУРС ОД ФЕБРУАРА

Након седнице Управног одбора замолио сам директора Христодулопулоса за неколико минута разговора о теми која тренутно највише интересује запослене – стамбени кредити у 2007. години. Следи извод из тог разговора.

Г-дине Христодулопулос у децембру месецу имали смо информацију да би средином јануара 2007. договори са пословним банкама требало би да буду приведени крају. Докле се стигло?

- Преговори са банкама су завршени и дефинисани су сви параметри будућих кредита. Последња операција, која се управо приводи крају, јесте сарадња између наше дирекције за ИТ и служби за ИТ одабраних банака. 

Да ли је процедура подношења захтева дефинисана?

- Наиме, излазећи у сусрет захтеву синдиката да се процедура подношења захтева за кредит од стране запослених максимално поједностави и да Предузеће помогне запосленима да се не изгубе у мору папирологије и шетања од шалтера до шалтера, Предузеће се договорило са одабраним банкама да се процес одобравања кредита максимално аутоматизује. 

Када запослени могу да очекују расписивање конкурса?

- Очекује се да последња операција са пословним банкама буде завршена до 01. фебруара и да се после тога распише конкурс.

Представник запослених у УО
Љубомир Ковачев

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu