СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

пон, 29.10.07.:

Активности Синдиката Телекома „Србија“ 

Збор запослених и седница Председништва у Врању

Представници Синдиката Телекома „Србија“ у петак 26. октобра посетили су запослене у Врању како би их информисали о досадашњим и предстојећим активностима синдиката, активностима Конфедерације слободних синдиката (остваривање права на бесплатне акције као најактуелнија тема), актуелним дешавањима у предузећу као и о најављеној либерализацији тржишта телекомуникација. 

Запослени су имали прилику да активно учествују у разговору, изнесу проблеме са којима се суочавају и добију конкретне одговоре на сва постављена питања. 

Након збора одржана је седница Председништва, а теме о којима се разговарало биле су: либерализација телекомуникационог тржишта и ефекти по запослене и компанију, добровољно/додатно пензијско осигурање, наступајући преговори у вези Буџета за 2008. годину, активности Фонда запослених „Србија“, проблем мобинга и сарадња са Удружењем „Стоп мобинг“. Поводом активности КСС-а и СТС-а на плану остваривања права запослених на бесплатне акције покренута је иницијатива за оснивање Удружења будућих акционара Телекома. 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu