АКЦИЈА ЗА АКЦИЈЕ

уто, 13.10.07.:

 

 

у Београду
13.11.2007. год.
 

 

О Т В О Р Е Н О   П И С М О
ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

 

Господо - државни службеници,

 

Ваша последња “понуда” коју сте дали представницима Синдиката правосуђа је срамна и понижавајућа и за Вас и за запослене у правосуђу Србије. Очигледно да сте изгубили “демократски компас” и скренули на пут милитантних десничара у војним режимима латинске америке, који се претњама, уценама и силом одржавају на власти. Да ли Вам је можда понестало других аргумената, или поново показујете своје право лице према синдикатима, са којима не знате да водите социјални дијалог, као што је то било и за време Владе Зорана Живковића? Са оваквим приступом тешко ћете спровести све што сте замислили да урадите у јавном сектору и убедити наше запослене да убудуће гласају за вашу политику. Народ Вас није бирао да се овако понашате према њему.

 

Ако сте мислили да ћете застрашивањем и претњом једном синдикату из јавних служби, чији су чланови углавном жене, показати и другим синдикатима шта их убудуће чека, онда сте се дебело преварили.

 

Конфедерација слободних синдиката позива све синдикате из јавног сектора да подрже Синдикат правосуђа и да им се придруже, јер не смемо дозволити да нас Влада потцењује као раднике, а наш рад чини безвредним.

 

Конфедерација слободних синдиката

 
 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu