СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

21.02.08.:

Спортска такмичења запослених у Предузећу

 

Обавештавамо запослене да је у складу са Одлуком генералног директора Предузећа и Решењем директора Дирекције за људске ресурсе, формиран Организациони одбор спортских такмичења запослених у Предузећу.
Сагласно Одлуци, чланови Одбора су по један представник репрезентативних синдиката Предузећа и један представник персоналне функције. Како је Планом и Програмом спортских такмичења, поред запослених у „Телекому Србија“ предвиђено и учешће запослених у предузећима „Телус“ и „Телеком Републике Српске“, у раду Одбора, као чланови, учествоваће и по један представник ова два предузећа.

 

На састанку, одржаном 13.02.2008. године, чланови Одбора су се сагласили да се у погледу броја учесника и спортских дисциплина задржи постигнути ниво такмичења. 

 

У наредном периоду Одбор ће усвојити динамику активности на реализацији спортских такмичења као што ће се и одлучити за време и место одржавања финалног нивоа такмичења. 

 

У циљу реализације првог и другог нивоа такмичења, Одбор ће формирати регионалне одборе који ће се старати о организацији и реализацији прва два нивоа. У раду регионалних одбора паритетно учествују по два представника репрезентативних синдиката и један представник персоналне функције.

 

О свим даљим активностима Одбора и динамици организације такмичења, запослени ће бити благовремено обавештени.

 

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР
СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu