СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

22.04.08.:

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О УЧЕШЋУ ПРЕДСТАВНИКА СИНДИКАТА У ТЕЛИМА И КОМИСИЈАМА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЗАКОНА О ПРАВУ НА БЕСПЛАТНЕ АКЦИЈЕ

 

Конфедерација слободних синдиката и Министарство економије и регионалног развоја потписали су, у току данашњег дана, Споразум о учешћу представника синдиката у телима и комисијама за спровођење и примену Закона о праву на бесплатне акције и новчану накнаду коју грађани остварују у поступку приватизације предузећа чији је оснивач Република Србија. 

 

Споразум се односи на заједничке комисије које ће Министарство формирати у области доношења подзаконских аката, затим образовања грађана и запослених о акционарству и процене вредности капитала предузећа предвиђених за приватизацију. 

 

Представници синдиката чиниће трећину од укупног броја чланова комисија, које ће се састојати од представника синдиката, представника министарства и других стручних лица по потреби. 

 

Наш синдикат ће имати своје представнике у комисијама који ће учествовати у спровођењу Закона о праву на бесплатне акције и бавиће се питањима од значаја за запослене у „Телеком Србија“а.д..

 

Текст Споразума о учешћу представника синдиката у телима и комисијама за спровођење Закона о праву на бесплатне акције »

 

 

 

 

     

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu