ПУТОВАЊА - СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

28.05.08.:

УДРУЖЕЊЕ ВЛАСНИКА АКЦИЈА „ТЕЛЕКОМА СРБИЈА“ а.д. ПОЧИЊЕ СА РАДОМ 

 

Скупштина Удружења власника акција „Телекома Србија“а.д. је изабрала чланове Управног одбора Удружења, који је конституисан на седници која је одржана 27.05.2008. године, чиме Удружење почиње са радом.

 

Чланови Управног одбора су: 

1. проф. др Милан Божић;

2. Мирослав Јоксимовић, председник Синдиката Телекома „Србија“;

3. Ивица Цветановић, председник Конфедерације слободних синдиката;

4. Александар Павловић, председник Синдиката ПТТ Србије;

5. Славољуб Кандић, председник Јединственог Синдиката Телекома Србија;

6. Ђорђе Роцанов, председник Јединственог синдиката Телус;

7. Рале Анђелковић, председник Скупштине Синдиката Телекома „Србија“.

 

Председник Управног одбора је проф. др Милан Божић.

 

 

Председник Удружења је Мирослав Јоксимовић, председник Скупштине Удружења је Иванко Мандић, потпредседник Синдиката Телекома „Србија“.

 

Управни одбор је формирао експертско тело које ће му давати стручну и саветодавну подршку а које чине Мишела Николић, Небојша Ћирић и Зоран Вићентић.

 

Удружење је основано да би се организовано заштитили и заступали интереси запослених, бивших запослених, пензионера и свих других грађана и спречила опасност да се умање њихова права на акције „Телекома Србија“а.д., као и да би се очувао проценат власништва, који ће имати у укупној власничкој структури „Телеком Србија“ а.д., на основу акција које су уписали или ће уписати. 

 

Верујемо да ће држава препознати свој интерес у оваквом организовању запослених, бивших запослених, пензионера и грађана, тако да ћемо изградити партнерске односе, јер се преко заштите њихових права штите и интереси државе Србије.

 

Позивамо све запослене, бивше запослене и пензионере из „Телеком Србија“а.д., „Телус“а.д., ЈП ПТТ саобраћаја „Србија“ као и из њихових правних претходника, као и грађане да се учлане у Удружење, јер само удружени можемо да заштитимо наша акционарска права и интересе. 
 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu