СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

21.10.08.:

Први састанак представника репрезентативних синдиката са директором Дирекције за корпоративне послове

 

Први састанак представника репрезентативних синдиката са директором Дирекције за корпоративне послове, одржан је у понедељак 20.10.2008. године. Поред директора Дирекције за корпоративне послове Ивана Ђуровића, састанку су присуствовали директор Функције за људске ресурсе Милица Ђуровић, директор Сектора за интерне односе Горан Гњидић, директор Сектора за економске послове у Дирекцији за корпоративне послове Гордана Стаменковић и директор Оперативног сектора људских ресурса Марина Спасић. Синдикат Телекома „Србија“ представљали су председник Мирослав Јоксимовић, председник Извршног одбора Братислав Антанасковић, генерални секретар Зоран Вићентић, председник регије „Центар“ Милољуб Пантелић и председник регије „Север“ Борислав Мандић.

 

Теме састанка су биле ребаланс Буџета за 2008. годину, разматрање предлога подстицајних мера у циљу већег пријављивања запослених по Конкурсу за добровољни одлазак из Предузећа за 2008. годину и информисање о до сада спроведеним активностима на имплементацији нове организације Предузећа.

 

Представници синдиката су напоменули да је састанак са представницима Дирекције за корпоративне послове требало раније да се одржи, имајући у виду значај тема о којима се разговарало на састанку. Указали су на то да је од изузетне важности да се активности на импламентацији нове организације Предузећа спроведу према планираној динамици и да репрезентативни синдикати буду благовремено информисани о свим питањима која се односе на нову организацију Предузећа. Председник нашег Синдиката је упознао представнике Дирекције за корпоративне послове са иницијативом коју смо упутили генералном директору и председнику Управног одбора за споразумно продужење важења Колективног уговора.

 

Директор Дирекције за корпоративне послове Иван Ђуровић је истакао да ће се у наредном периоду овакви састанци одржавати једном месечно, с обзиром на то да је ова Дирекција надлежна за односе са синдикатима.
 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.co.yu  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.yu