СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА

24.01.12.:

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ „ПРИЈАТЕЉИ ЗА ДЕЈАНА“
(САВА ЦЕНТАР - 31.01.2012. ГОДИНЕ)

Синдикат Телекома „Србија“ подржава хуманитарну акцију организовања Хуманитарног концерта за Дејана Ковачевића, под називом "ПРИЈАТЕЉИ ЗА ДЕЈАНА" који ће се одржати дана 31.01.2012. године у Великој дворани Сава Центра.

Дејан Ковачевић (33 године) рођен је без обе руке и леве ноге тако да за кретање користи протезу. Родитељи су га напустили као дете, тако да је цео свој живот провео по разним болницама и рехабилитационим центрима. Међутим, и поред здравствених проблема, Дејан је основну школу завршио као Вуковац и средњу графичку школу као најбољи ученик у генерацији. Захваљујући својој изузетној животној енергији он уме да скија, плива, вози кола, игра кошарку и фудбал и чини све друге нормалне ствари које воле млади људи.

Хуманитарни концерт је подржао председник Републике Србије, као и многе Амбасаде, а од естрадних звезда: Калиопи, Сергеј Ћетковић, Александра Радовић, Неда Украден, Мерима Његомир, Жељко Самарџић, Рада Манојловић, Милан Станковић, Магла Бенд, Јеллена, Лука Низетић, Наташа Беквалац и други.

Обавештавамо чланове нашег Синдиката да појединачне карте за Хуманитарни концерт могу купити на благајни Сава Центра, а за групну куповину можете контактирати Рајку Храсцанец из сектора за програм културе из Сава Центра на телефон 064/822-93-49 или 011/220-67-71.

Цена појединачне карте је 1.000 динара.

99web: