28.01.13.:

ПРОСЛАВА СЛАВЕ СИНДИКАТА

Крсна слава Синдиката Телекома „Србија“, Свети Сава, традиционално је прослављена у недељу, 27. јануара у просторијама синдиката, а у вечерњим часовима тим поводом организован је Светосавски бал.

Овај свечани догађај својим присуством увеличали су чланови синдиката и гости, међу којима су били представници пословодства „Телеком Србија“ а.д. на челу са председником Надзорног одбора проф. др Миланом Божићем, в.д. генералним директором Предрагом Ћулибрком, извршним директором за људске ресурсе Драшком Марковићем, извршним директором за рачуноводство и финансије проф. др Миленком Џелетовићем и представници пословодства „Телус“ а.д. на челу са директорком Александром Хаџи Костић, затим синдикални пријатељи из земље и иностранства, као и многобројни пословни сарадници.

Након поздравног говора председника Синдиката Телекома „Србија“ Мирослава Јоксимовића, присутнима су се обратили председник Надзорног одбора проф. др Милан Божић и в.д. генералног директора Предраг Ћулибрк.

Погледајте фотографије »