10.05.16.:

СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА „СРБИЈA“ ОРГАНИЗУЈЕ ПУТОВАЊЕ
У ГРЧКУ - OLYMPIAN BAY HOLIDAY CLUB 4* У ЛЕПТОКАРИЈИ
ЗА ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА
(од 19.05. до 22.05.2016.)

Трајање аранжмана је 4 (четири) дана/2(две) ноћи, полазак је 19.05.2016., а повратак 22.05.2016. године.

Програм путовања

1. ДАН 19.05.2016.

Састанак путника у 19.30 часова на паркингу у Блоку 42, на Новом Београду, преко пута ОТЦ тзв. Бувље пијаце (угао улица Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе). Полазак у 20:00 часова. Вожња кроз Србију са краћим задржавањима ради скупљања путника (Колари, Баточина, Параћин, Појате, Нис-Наис...) и једном дужом паузом за одмор. Наставак пута кроз Македонију са краћим успутним задржавањима ради одмора. Долазак у Лептокарију у хотел OLYMPIAN BAY HOLIDAY CLUB 4*.

2. ДАН 20.05.2016.
Долазак у хотел, смештај у хотел. Ручак. Након ручка слободно време за релаксацију и одмор. Вечера. Ноћење.

3. ДАН 21.05.2016.
Доручак. Након доручка слободно време. Факултативни излет- oбилазак знаменитости Солуна са слободним временом за шопинг. Целодневни излет у Солун са водичем на српском језику. Полазак у 09:00 часова. По доласку у Солун, панорамско разгледање Солуна: српско војничко гробље Зејтинлик, обилазак цркве Светог Димитрија, вожња поред солунске луке, Беле куле, Ротонде, сајма, споменика Александру Великом, Галеријусовог славолука, Аристотеловог и Вардари трга, трговачком авенијом Егнатиа и Цимиски, тврђаве Ептапирго... (панорамско разгледање није обавезно). Слободно време у центру и могућност посете шопинг центру KОСМОС. Повратак око 18:00 часова. Слободно време. Гала вечера уз музику. Ноћење.

4. ДАН 22.05.2016.
Доручак. Полазак за Србију, пут преко Македоније са краћим паузама за одмор. Долазак у Србију и пут према Београду са краћим паузама за одмор. Крај програма.

НАПОМЕНА: План и програм путовања је оквиран и подложан променама.

Члан синдиката плаћа 6.000,00 динара (шестхиљададинара) у три једнаке месечне рате путем административне забране или у целости.

Чланови који плаћају на рате треба да овере административну забрану у обрачунској служби и да доставе председнику своје синдикалне организације најкасније до 16.05.2016. године са својим подацима (име и презиме, маил адреса, контакт телефон, број пасоша и ЈМБГ).

Преузмите образац административне забране

Чланови који желе да плате цео износ одједном могу то извршити уплатом на рачун агенције и то:

Прималац: Big blue group doo. Београд, ул. Коларчева бр.3,

На рачун: 160-332991-09 код Banca Intesa,

Са позивом на број: SR047471, ПРЕЗИМЕ И ИМЕ

Након уплате члан Синдиката је дужан да уплатницу достави председнику своје синдикалне организације најкасније до 16.05.2016. године

Чланови синдиката могу извршити уплату и у пословници туристичке агенције „Big blue group“ doo. у Београду, ул. Коларчева бр.3, при чему морају да нагласе да се ради о програму ГРЧКА ТУРА за чланове Синдиката Телекома „Србија“, након чега морају да се пријаве код председника своје синдикалне организације уз достављање оверене административне забране или доказа о уплати и следећих личних података: име и презиме, маил адреса, контакт телефон, број пасоша и ЈМБГ.

У ЦЕНУ ЈЕ УРАЧУНАТО:

- аутобуски превоз из Београда (по потреби Нови Сад). По достављеном списку путника направићемо и стајања кроз Србју ради скупљања путника.

- смештај у хотелу OLYMPIAN BAY HOLIDAY CLUB 4* на бази ALL INCLUSIVE услуге (доручак,ручак,вечера и конзумације пића између оброка из главног хотелског бара и бара поред базена)

- гала вечера

У ЦЕНУ НИЈЕ УРАЧУНАТО:

- факултативни излет до Солуна-цена излета по особи 15 еурa

- међународно здравствено осигурање

- лични трошкови

Пријављивање се врши до 16.05.2016.године код председника своје синдикалне организације уз достављање оверене административне забране или доказа о уплати и следећих личних података: име и презиме, маил адреса, контакт телефон, број пасоша и ЈМБГ.

Број места је ограничен.

OLYMPIAN BAY HOLIDAY CLUB 4*

Хотел се налази у близини летовалишта Лептокарија, 26км од града Катерини, 30км од места Паралиа Катерини и 110км од Солуна. Састоји се од централне зграде и двоспратних бунгалова. Налази се на самој пешчаној плажи. Могућност изнајмљивања пешкира за плажу уз депозит. Од хотелских садржаја гостима су на располагању: рецепција, ресторан, a la carte ресторан, главни бар, таверна, бар код базена и на плажи, лифт, башта, паркинг, WI FI интернет конекција – доступна у делу код рецепције, сувенирница, мини маркет, мини клуб, дечија играоница, конференцијска сала. Хотел располаже са 124 смештајне јединице и 4 свите који се налазе у главној згради, 7 блокова бунгалова са укупно 140 смештајних јединица. Све собе садрже купатило, фен за косу, клима уређај, телефон, САТ ТВ, мини бар, сеф, балкон или веранду. Неке од соба у главној згради имају поглед на море. Бунгалови површине око 19м˛, намењени за мсештај 2 до 3 особе, налазе се у приземљу имају веранду и поглед на планину.

Услуга: All inclusive. Оброци се служе по принципу шведског стола, самопослуживање.

Посетите и сајт хотела